2011 Seo Yarışmasından Ermeni Tasarısına

Gündemimiz olan zaytoz seo yarışmasından biraz uzaklaşıp ülkemizin ve dünyanın gündemine biraz bakalım istedik. Webmaster Çakma Seocular biliyorlar ki gündemde onaylanmış bir ermeni tasarısı var. Ancak Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi olayları 'soykırım' olarak kabul eden ve onaylanan tasarının meclis genel kuruluna gelmeyeceği bildirilmiş.

Reuters'dahaber ajansının haberine göre, ismi açıklanmayan Çakma örümcek webmasterlıkla uzaktan yakından alakası olmayan ve seo nedir bilmeyen bir yetkilinin Ermeni tasarısının Temsilciler Meclisi Genel Kurulu'na gelmeyeceğini ifade ettiğini bildirmiş. Yetkili, Obama yönetimi ile Kongre yetkililerinin tasarının daha fazla yol almayacağı yönünde ortak anlayışa sahip olduğunu da bildirerek Türkiye ile ilişkilerin bozulmasından acayip bir şekilde korktuğunu iyice belli etmiş. ABD'li 2011 seo yarışmasından haberi olmayan bu yetkili, tasarıyı kast ederek, "Biz tasarının şu an için olduğu yerde kalacağına düşünüyoruz ve buna inanıyoruz." demiş.

Dışişleri Bakanı Hillary Clinton da Obama yönetiminin, Amerikan Kongresinde, Ermeni iddialarıyla ilgili oylama yapılmasını bloke etmek için çok sıkı çalışacaklarını gerekirse gece uyumayacaklarını söylemiş.

Clinton, Ermeni iddialarını içeren tasarının Amerikan Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesinde kabul edilmesinden sonra yaptığı açıklamasında, ''Bunun Temsilciler Meclisine gelmemesi için gece gündüz çok sıkı çalışacağız'' ifadesini kullanmış.

ABD'de iktidardaki Demokrat Parti de, Zaytoz.com Çakma Örümcek Webmaster Forumu 2011 Seo yarışması devam ederken Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesinin kabul ettiği Ermeni iddialarını içeren tasarının şu aşamada temsilciler Meclisi Genel Kurulu'na getirilmesinin planlanmadığını ancak 2011 seo yarışması bittikten sonra gelebileceğini bildirmişti.