Zaytoz 2011 Seo Yarışması Google Başarı Grafiğim

Bugün 1 Mart 2010.Seo yarışmamızda kısa süren bir şubat ayını geride bıraktıktan sonra bugün mart ayına başlıyoruz ve bahara merhaba diyoruz. Tabi Webmaster çakma örümcek seocuları "mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır" sözünü unutmamalılar. Kendimizi bahar havasına kaptırmayalım, daha önümüzde martın kuru soğuklarını karşılayacağız. Herneyse bugün itibariyle seo yarışmasında şubat ayını geride bıraktık ve önümüzde artık 2 ay 5 günlük bir süre kaldı.

Geride kalan şubat ayı boyunca kendi blogum olan http://zaytoz-com-cakma-orumcek-web-master.blogspot.com/ blogumun başarı grafiğini paylaşıyorum. Grafikten de anlayacağınız gibi, 5 şubatta start alZaytoz.com yarismasi basari grafigian 2011 zaytoz seo yarışmasına ilk 3 gün index bile alamadık. Daha sonra kendimiz 4.sayfada bulduk, bigün sonra 2. sayfa, bikaçgün sonra 7. sıradaydık. 7, 4, 2 arasına bir süre git gel olduktan sonra son bir haftadır hedef google arama kelimemiz olan Zaytoz.com çakma örümcek webmaster forumu 2011 seo yarışması kelimesinde yarışma kuralalrında verilen IP adresine ve internet explorer tarayıcısına göre ilk sıradayız.

2011 seocusu çakma örümcek webmaster arkadaşlar, bu grafiğin 23 günlük yarışmanın kendi adıma bir değerlendirmesi olduğunu ve daha 2 aydan fazla süremiz olduğunu hatırlatmak isterim. Ve asıl heyecanın son 10 gün yaşanacağını bildiğimden tüm Zaytoz.com seo yarışmacısı webmaster arkadaşlara başarılar dilerim.