14 Şubat Sevgililer günü ve Çakma Örümcek

Öncelikle 14 şubat Zaytoz.com seo yarışması ve Çakma örümcek webmaster forumu seocuları için önemli bir gün. An itibariyle 14 şubata 24 saatten daha az bir süre kaldı ve 2011 seo yarışması heyecanına kendinin kaptırıp henüz sevgilisine hediye alamamış olan çakma örümcek webmaster arkadaşlara yine çakma hediyeler önereceğiz bu yazımızda. Tabi bir webmasterın birçok sevgilisi vardır muhakkak, karşı cins, php, css, html, Meta, ftp, SQL, MySQL derken liste uzayıp gider. Ancak 14 Şubat tamamen karşı cins kategorisi için bir sevgililer günüdür, diğer 364 gün ise diğer kategoriler:).

Zaytoz seocularına sevgililer günü için ilk çakma hediye önerimiz elbetteki çakma bir örümcek almak. Evet 2011 seo yarışmacıları sevgilinize çakma bir örümcek alabilirsiniz. Tabi bunu veriş şeklinizde çok önemli romantik bir mum işiğında, hafif loş ve karanlık bir ortamda parlayan çakma bir örümceği verdiğiniz sevgilinize daha mesut edecek başka bir hediye yoktur heralde. Şuan heyecanın boyutlarını tam olarak kestiremesemde, sevinçten kalp krizine kadar gidebileceğini düşünüyorum.

2011 Seo yarışması seocularına 2. 14 şubat hediye önerimiz ise sevdiğiniz kişinin adına bir web sitesi açıp aşkınızı tüm dünyaya haykırmak. Tabi işi yapan seocu arkadaşlar olduğu için sevgiliniz google a ismini yazar yazmaz en tepede olmalı buna özen göstermeliyiz. Nasıl anahtar kelimemiz olan "Zaytoz.com - Çakma Örümcek Webmaster Forumu 2011 Seo Yarışması" kelimesinde mücadele veriyorsak sevdiğimiz kişinin isminde de aynı mücadeleyi verip bunu başarmalıyız. Ödülümüz belkide Zaytozun ödülünden kat kat fazla olur kim bilir. Şimdilik bu 2 hediye önerimizin Çakma Örümcek webmaster arkadaşlara yeterli ve ideal hediyeler olduğunu düşünerek yazımıza burada son noktayı koyuyoruz.

http://zaytoz-com-cakma-orumcek-web-master.blogspot.com tüm sevgililerin 14 şubat sevgililer gününü kutlar, sevgilinizle mutlu, huzurlu ve uzun yıllar süren birliktelikler diler...