Yemek Programları ve 2011 Seo yarışması

Daha önce ki yazılarımızda 2011 seo yarışmasına katılan çakma örümce webmaster arkadaşlara moral ve motivasyon sağlamak için neler yapmaları gerektiğine, hangi tv programlarını izlemeleri gerektiğine değinmiştik. Bu yazımızda ise tvdeki olumsuz motivasyon kaynaklarından bahsedeceğiz.

Kurtlar vadisi pusu izleyin diyerek başladığımız motivasyon turumuza Zaytoz.com seo yarışması yarışmacıları için yeşilçam izleyin diyerek devam etmiştik. Daha sonra ise pembe dizilerden, dallastan, yalan rüzgarından bahsetmiştik. Şimdi ise diyoruz ki 2011 seo yarışmasına katılan arkadaşlarımız kesinlikle yemek programı izlemesinler. Çünkü yarışmaya verdikleri arada yemek programı izleyen seocularun başarı grafiği yükselmezken aksine enine genişlediği tespit edilmiştir. Grafiği incelerseniz durumu daha iyi anlarsınız. Zaytoz.com çakma örümcek webmaster forumu 2011 seo yarışması motivasyon grafiği için tıklayın

Bu demek oluyorki yemek programlarını izlemek bir seocunun homini gırtlak beslenmesine, pc başında da fiziksel manada çok fazla kalori sarfetmediği için bedensel olarak genişlemesine sebep olmaktadır. Bu genişleme 2011 çakma örümcek seo yarışmacısını ruhsal ve psikolojik olarak çökertebileceğinden, özellikle yemekteyiz, günün yemeği, kendin pişir kendin ye vs.. programları zaytoz çakma örümcek webmasterlarına tavsiye etmiyoruz. Kurtlar vadisi pusu izleyin, Nostaljik türk filimleri izleyin, zaman zaman pembe dizilere sarın ama yemek programları izlemeyin 2011 seocusu arkadaşlar diyerek bu konumuza burada son noktayı koyuyoruz.