Zehirli Webmaster Seo Örümceklerinden Korunma Yolları

Bir önceki yazımızda Zaytoz.com Çakma Örümcek webmaster yarışması seocularının zehirli örümcekler olduğundan ve ağlarıyla hızla yayıldıklarından bahsetmiştik. Bu yayılma goofle üzerinden olup, tüm goofle kullanıcıları için sorun teşkil edebilir. Bu nedenle sizleri 2011 seo yarışması örümceklerinden korumak için birkaç tavsiyede bulunacağız.

* Zaytoz.Com Çakma örümcek webmaster forumun bu zehirli 2011 seocu örümcekler için çok zor bulunan bir panzehirdir. Zaytoz.Com forumunu kullanarak Çakma örümceklerden ve zehirlerinden korunabilirsiniz.

* R10.net webmaster forumuda Zaytoz.Com gibi önemli bir örümcek panzehiridir. R10.netide takip ederek yine kendinizi sağlama alabilirsiniz.

* Google arama motorunda kesinlikle Zaytoz.com, Çakma Örümcek, 2011 seo yarışması, Webmaster forumu, kelimelerini aratmayınız. Bu zehirli örümceklerin en çok bu kelime öbeklerindeki aramalarda yayıldıkları tespit edilmiştir.

* Kesinlikle Önyargıyla yaklaşmayın, Zehirli örümcek olurda zehirli webmaster örümcek olur mu demeyin. Olurmu olur. Herşey bir SQL açığına bakar.

* Beşinci ve son maddemizde bol bol dişlerinizi fırçalayın. Yapılan bir araştırmaya göre zehirli webmaster seo örümcekleri dişlerini çok sık fırçalayan insanlara yaklaşmaya korkarlarmış. Dış macunu markasının önemli olmadığı bu korunma yönteminde dileyen ekmek sodasıyla bile dişlerini fırçalayabilir. Yeterki fırçalamayı unutmayın.

İşte bu yöntemleri uygulayarak bu çakma ve bir o kadar da zehirli olan webmasterlardan korunabilirsiniz. Peki bu yazımızı okuyana kadar ısırıldınız mı? Bunun içinde yaptığımız 2011 Seo yarışması incelemelerinde yine faydalı bilgiler edindik. Bu bilgileri de bir sonraki yazımızda bulabilirsiniz.