ÖNEMLİ !! Zaytoz.com - Çakma Örümcek 2011 Seo Yarışması

Sevgili Zaytoz seo yarışmacısı arkadaşlar ÖNEMLİ!! başlığıyla verdiğimiz haberimiz Zaytoz.com - Çakma Örümcek Webmaster Forumu 2011 Seo Yarışması için ve bu yarışmaya katılan örümcek webmasterlar için de hayli önemli. Lütfen haberi dikkatlice okuyup 2011 seo yarışmasındaki geleceğiniz için bir an önce uygulayınız.

Duyuru şudur, Zaytoz.com seo yarışması kurallarından biri olan, yarışmacılar verilen 4 adet linki Web sayfasının footer (alt kısım) kısmına eklemek zorundadırlar. Evet bu linkleri ekleyen çakma örümcek webmasterlar şuan hiçbirşeyden habersiz devam ediyorlarsa bi an önce harekete geçsinler. Çünkü bu linkler değişti arkadaşlar. Değişti derken içlerinden sadece bir link çıkarıldı ve yerine başka bir link eklendi. Bu duyuru mail vasıtasıyla 2011 seo yarışması düzenleyicileri tarafından, tarafıma iletilmiştir. Tabiki siz diğer webmaster 2011 seocusu arkadaşlarada iletilmiştir ancak mailiniz kontrol etmeyip duyurudan haberdar değilseniz, denk gelirde zaytoz-com-cakma-orumcek-web-master bloguma yolunuz düşerse bilgilenmeniz açısından burada yazıyor.

Duyuruya göre ilk 3 link değişmezken zaytoz.com, zorlunet.com, googlekaydi.com olarak kaldı. Dördüncü ve diğer link ise v-pills-gold olarak değişti ve eklenmesi gereken yeni link konumuna geldi. 2011 zaytoz yarışmacısı arkadaşlar en kısa sürede değişiklikleri yaparak sitelerini güncellesinler.