Zaytoz.Com Çakma Örümcek Webmaster Forumu 2011 Seo Yarışması'nın Şifreleri

Tutturduk bir zaytoz çakma örümcek webmaster forumu 2011 seo yarışması diye. Ama bu kelimeleri kullanırken neyin ne olduğunu biliyormuyuz aceba? Öncelikle bir webmaster kullandığı anahtar kelimeye kasmadan önce bu kelimenin tarihine inmelidir. Yani çocukluğuna inmelidir. Bir Çakma örümcek webmasterdan da bu beklenir. Eğer paldır küldür kelimeye kasmaya başlıyorsa o ancak çakma webmaster ve yine çakma seocudur. Uzun süren çalışmalarımız neticesine nihayet sonuca ulaştık ve anahtar kelimemiz (Cümlemiz de desek yeri yani) yani Keyword'ümüz olan Zaytoz.Com - Çakma Örümcek Webmaster Forumu 2011 Seo yarışması hakkında kelime kelime açılımlara gittik. Malumunuz son zamanlarda sürekli açılım yapılıyor, eksik kalmadık ve anahtar kelimemizin şifrelerini tüm gerçekleriyle gözler önüne sereceğiz.

ZAYTOZUN ŞİFRELERİ

Zaytoz nedir?
Zaytoz özellikle karadeniz yöresinde çok eskilerde kullanılan, günümüzde pek yaygın olmamakla birlikte örümcek anlamına gelen bir kelimedir.

Zaytoz.Com nedir? Zaytoz.com Webmasterlar için oluşturulmuş (bir örnek verecek olursak r10 gibi) bir webmaster forumudur. Henüz içeriğinde pek fazla konu bulunmakala beraber gün geçtikçe yazılar ve webmasterlar için detaylar artacaktır. Sonuçta Zaytoz.Com webmasterlar için faydalı olmayı amaçlayan bir forumdur.

Çakma Örümcek nedir? Çakma örümcek aslında örümcek olmayan, ama kendisine örümcekmiş gibimsi bir hava vermiş, canlı olmayan fakat yaşayan, zehirli fakat zararsız, görünmez ağlar ören bir örümcek türüdür.

Webmaster Forumu Nedir? Webmaster forumu adındanda anlaşılabileceği gibi, Web dünyasının iyi kötü, zengin fakir, tecrübeli tecrübesiz masterlarının veya master olma yolunda ilerleyenlerin bilgi paylaşımında bulunduğu, fikir alışverişi yaptığı, iş alıp iş satabildiği bir forum platformudur.

2011 Seo Yarışması nedir? 2011 yılında yapılan bir seo yarışmasıdır. Geçmiş zaman kipi kulllandık fakat henüz 2010 yılındayız, ancak içinde bulunduğumuz yarışma 2011 seo yarışması. O halde reklam kokan hareketler söz konusu olabilir. İçinde bulunduğumuz yarışmanın yapılma amacı gelecekte yapılacak bir seo yarışmasının teminatıdır.

Evet bütün bu anahtar kelimelerin çocukluğuna indikten sonra puzzle ın parçalarını sadece birleştirmek kaldı, hiç vakit kaybetmeden birleştirelim ve içinde bulunduğumuz yarışmanın aslında ne demek olduğunu çözelim.

Zaytoz.com - Çakma Örümcek Webmaster Forumu 2011 Seo Yarışması nedir?

Karadeniz yöresinde çok eskilerde örümceklere verilen isim.com'un kendini örümcek sanan, ama örümcek olmayan, örümcekmiş gibi bir hava yayan ve tavır takınan webmasterların paylaşım ve fikir alışverişi platformunun 2011 yılında yapmayı planladığı geniş çaplı bir seo yarışmasının küçük bir ön çalışması, reklamı ve teminatıdır.:)