Zaytoz.com - Çakma Örümcek Webmaster Forumu 2011 Seo Yarışması'ndan

Evet değerli 2011 seo yarışmacısı arkadaşlar yarışmada bugün 20 gün geride kalacak ve hala 2 ayı aşkın bir süre var önümüzde. Tüm arkadaşlarımız elbetteki en iyi şekilde mücadelelerini sürdürüyorlar. Daha önce elenen Hublot nickli arkadaştan sonra, Cicihosting nickli arkadaşın elendiğide Zaytoz.com çakma örümcek webmaster forumu seo yarışması resmi takip konusunda belirtilmiş. R10.net webmaster forumu üyelerinden Mercedes nickli arkadaşın düzenlediği, (aynı zamanda zaytoz.com un da admini)ve sponsoru olduğu Zazytoz 2011 seo yarışması tüm hızıyla devam ederken Mercedec nickli R10 kullanıcısı çeşitli sebeplerden dolayı bu webmaster forumundan üyeliğini süresiz sildirmiş. Bunun zannedersem birçok sebebi olabilir ve vardır da ancak bunlara yine girmeyeceğiz. Herkezin şahsi fikridir.

Sonuç olarak Zaytoz.com Çakma Örümcek webmaster forumundan yarışma hakkındaki gelişmeler takip edilebilir. Unutmadan söyleyelim yarışmaya yeni kural ekleme hakkını saklı tutan Zaytoz.com heran yeni bişeyler ekleyebilir veya yanlış yapan 2011 yarışmacılarını eleyebilir. Bu nedenle bu kuralları takip etmek Çakma Örümcek webmaster seo yarışması yarışmacılarının sorumluluğundadır.

İşin içinde seo olunca ve tüm yarışmacılarda sürekli yenilikler yaptıkça, google sıralamalarındaki dalgalanmalarda kaçınılmaz oluyor elbette. http://zaytoz-com-cakma-orumcek-web-master.blogspot.com olarak kendimiz ilk 4 sırada sürekli dalgalanır şekilde görüyoruz ancak şu aralar 4.sıradan daha aşağıya düşmedik çok şükür. Çalışmalarımıza zaman zaman devam ederken zaman zamanda aksatıyoruz ancak sıralamalrda önemli bir değişikliğin olmaması avantajımız. Elbette Google örümceklerini de anlamak mümkün değil belkide arada sırada aksatmamızı daha iyi buluyorlardır.

Neyse sevgili zaytoz çakma örümcek webmasterları, bir sonraki yazımızda görüşünceye dek 2011 seo yarışmasında hepinize başarılar diliyorum. Hileye hurdaya başvurmadan, saygı ve sevgi çerçevesinde, çentilmen bir çakma örümcek seo yarışması olması dileğiyle esen kalın.