Zaytoz Seo Yarışması 2011 son Gelişmeler

Merhabalar Efendim
Yine güzel bir kış sabahı ancak bu sabah güneş biraz olsun yüzünü göstermiş. Bu saatte kalkmamında en büyük sebebi bu zaten, güneşin kendini bir örümcek webmaster gibi hisssetirmesi. Bu gün yine gündemimiz Zaytoz.Com Çakma Örümcek Webmaster Forumu 2011 seo yarışması elbette. Seocu webmaster arkadaşlar için yarışmada neler olmuş neler olmamış bi bakacağız. Webmaster 2011 seo yarışmasında ve yarışmacılarında son gelişmeler neler onlara değineceğiz.

Öncelikle 2011 seo yarışmasına yeni bir kural eklendi. İlk kurallarda geçen, Örümcek webmaster forumu yarışmasına herkez istediği alan adıyla katılabilecek kuralı değişti ve sadece yeni alınan alan adları, yani web ortamında , google da herhangi bir geçmişi olmayan alan adları yarışabilecek. Tabi bu kuralla büyük bir haksızlıkta giderilmiş oldu. Yarışmaya son gün katılıpta, binlerce hiti ve yüksek pr değeri olan bir domain, sadece meta tagları ile oynasa, belki son günün birincisi ve bundan dolayıda yarışma birincisi dahi olabilirdi. Şimdi ise artık böyle bir ihtimal söz konusu değil. Yarışma ilk başladığında gördüğümüz belli bir geçmişi olan ve üst sıralarda bulunan alan adlarıda şuan elenmiş durumdalar. Bu nedenle bizde blog adreslerimizle kendimize yukarılarda yer edinmeye başladık şuan.

Zaytoz Örümcek webmaster forumunun bu çakma seo yarışmasında başka gelişmelerde olmuş. R10 nokta netteki yarışma topiğinde adeta kan gövdeyi götürmüş. Yok efendim sen backlink kasıyosun, hackling yapıyosun, yok efendim sen başka sitenden link veriyosun, yok senin meta tagında bu var bende de bu var sen benden çalmışın falan filan. Birbirimizi yememize hiç gerek yok arkadaşlar. Yarışma bitimine daha aylar var. Bu süre zarfında herkez kozlarını oynayacak. Birinin en büyük kozu backlinktir, diğeri çok güzel meta tag yazar. Kimse kimseye ne yaptığı konusunda çamur atmasın. Ters bir durum varsa Zaytoz Com çakma örümcek yarışması 2011 i düzenleyen arkadaşlar, r10 dan da Mercedes nickli arkadaş zaten takip ediyordur siteleri. Yani kurallar çerçevesinde herşey mübahtır, yeni bir kural eklenene dek.

Çakma Örümcek Webmaster Forumu Seo 2011 yarışması 5 Mayısta bitecek. Önümüzde oldukça uzun bir süre var. Ve bu zaman dilimine kadar zaten Google denen yaratık neyin ne olduğunu fazlasıyla çözecektir. Kimin kopya çektiğini, kimin hack yaptığını, kimin çakma seocu, kimin örümcek webmaster olduğunu anlayacaktır zaten. O yüzden tüm 2011 seo yarışmacısı arkadaşlarımız Akl'ı selim olsunlar. Herkeze tekrardan başarılar dilerim.