Beşiktaş - Galatasaray Derbisi ve Zaytoz çakma Örümcek

Yaklaşık 1 saat önce Türkiyenin nefesini tutarak izlediği Beşiktaş - Galatasaray turkcell süper lig derbi mücadelesi sona erdi. Beşiktaş dolmabahçede yani istanbul inönü statyumunda oynana karşılaşmay tarafların ikinci devrede attığı karşılıklı goller ile 1-1 berabere sonuçlandı. Her iki takımında diri ve mücadeleci futbolu, yenişememelerini normal kılarken ortaya zevkli de bir futbol çıktı.

Zaytoz 2011 seo yarışması heyecanı devam ederken Süper lig heyecanıda derbi maçıyla pazar gününü hareketlendirdi. İstanbul inönü stadı muhteşem Beşiktaş taraftarı tarafından tıklım tıklım doldurulurken, Çarşı trübünü yine 90 dakika takımının arkasındaydı. İlk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanan Beşiktaş - Galatasaray derbisinde, ikinci yarı yine Beşiktaş taraftarının coşkusuyla başladı. Ancak Ardanın golüyle öne geçen Galatasaray stadı kısa süreli bir sessizliğe boğarken Zaytoz çakma örümcek webmasterları da tv karşısında kısa süreli bir duraksama yaşadı. Daha sonra tekrar hareketlenen Beşiktaş tribünü ve 2011 seo yarışması yarışmacıları, bunun üzerinede Karakartalın baskılı futbolu adeta gol kokusunu getiriyordu. Yusuf şimşekinde oyuna girmesiyle heyecan daha da arttı ve Zaytoz.com çakma örümcek webmaster forumu 2011 seo yarışması yarışmacılarını da hayli heyecanlandırdı. Sağlı ve sollu köşe vuruşlarından yararlanamayan kartal, Tello ya yapılan faul sonrası yine Tellonun ortasında boşta kalan topu Sivokun tamamlamasıyla GOL u buldu ve Beşiktaş - Galatasaray derbisinde 1-1 eşitlik sağlandı.

1-1 den sonra Galatasaray fazla etkili olamazken, hızlı ve aceleci bir futbol oynamaya başlayan Beşiktaş bir 2. gol arzusuyla saldırırken, maçın sonuna eklenen 3 dakikalık uzatma kendilerine yetmedi ve İstanbul inönü Stadındaki Beşiktaş Galatasaray Turkcell Süper Lig mücadelesi 1-1 lik eşitlikle sona erdi.