Pembe diziler ve Zaytoz Çakma örümcek Seo Yarışması

Bugünlerde ki gündemimiz sadece seo yarışması üzerine. Yemeden içmeden kesilen seocu arkadaşlara ise bugünkü moral ve motivasyon tavsiyemiz pembe dizi izlemeleri. Evet belki bir Kurtlar vadisi pusu izlemek veya bir Kemal Sunal klasiği patlatmak kadar verimli değil ancak, yapılan araştırmalara göre pembe dizi izlemenin de Seocuya %45 lik bir verim sağladığı tespit edilmiş. Perşembe günleri elbetteki Kurtlar vadisinden %100 lük bir verimimiz var ama diğer günlerde ise pembe dizi izlemek Zaytoz Çakma örümcek webmaster forumu 2011 seo yarışması yarışmacıları için iyi bir alternatif olabilir.

Peki 2011 seo yarışmacıları hangi pembe diziyi izlemeliler? Bunun içinde önerilerimiz eğer bulabiliyorsanız nostaljik pembe dizi izlemeniz yönünde.Dizi hem nostaljik hemde pembe olunca alacağınız verim de bir o kadar fazla olacaktır. Eğer bu dizi birde Dallas olursa Zaytoz.com çakma örümcek webmasteri olmamanız için hiçbir neden kalmaz diye düşünüyoruz. Dallas dizisinin o aşk dolu macera dolu bölümlerini izlemelisiniz sayın seocu arkadaşlar. Dallas olmaz ise diğer önerilerimizde Yalan rüzgarı ve Köle İzaura. Bu gibi pembe diziler moral ve motivasyon açısından hep faydalı olmuştur.

Çakma örümcek webmaster forumu seo yarışması 2011 de iyi neticeler elde etmek istiyorsanız bu önerilerimizi değerlendiriniz. Tüm seocu arkadaşlara ve 2011 seo yarışmacılarına iyi akşamlar diler teşekkür ederiz.