Seo ve Foton kuşağı Örümcek Webmasterları

Zaytoz.cum un düzenlediği örümcek webmaster forumu 2011 seo yarışmasını 1. sırada tamamlayan alacağı ödülün yanı sıra 2012 yılında foton kuşağına da girmeye hak kazanacak demiştik. Foton kuşağı dediğimiz olay ise dünyamızın 2012 yılında gireceği söylenen bir foton kümesi. Ama tabi Zeytoz.com seo yarışması birincisi bu kuşağa daha ayrıcalıklı girecek, gururlanarak böbürlenerek. Hakkıdır çünkü seo kolay değil, örümcek webmaster olmak hiç kolay değil.O sebeple bırakalımda o kadar da olsun.

Peki foton kuşağına girdiğimizde ne olacak? 2011 seo yarışması birincisi olan webmaster artık hiç pc başında seo yapmaya gerek duymayacak. Çünkü kazanacığı psişik yetenekleri ve üstün zeka gücüyle yapacaklarını aklından geçirmesi, bu konuda bir düşünce yoğunluğu yaşaması yeterli olacak. Düşünecek ve beyin gücüyle istediği kelimede istediği web sayfasını arama motorlarında üst sıralarda çıkarabilecek. İşte bu da bize Zeytoz.com Örümcek webmaster forumu 2011 seo yarışması'nın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösteriyor. Çünkü bu webmaster seo yarışmasını kazanan bundan sonra katılacağı yarışmalarda da sürekli birinci olacak demektir. Yarışmaya da ihtiyaç duyacağını pek sanmıyorum açıkcası kendi Örümcek Webmaster forumunu kurar oradan iş almaya başlar veya örümcek webmaster ofisini kurar vs vs.

Yani sonuç birinci adına çok güzel olacak. Foton kuşağının ilk webmasterı olmak büyük bir ayrıcalık olacağından, bu ayrıcalığı yaşamak için kıyasıya mücadele devam ediyor. Bu mücadele içerisinde bulunan tüm webmasterlara Allah kolaylık versin.Yarışma bugün 2. gününde ve artık 3 aydan daha az bir süre kaldı. Haydi bakalım Zaytoz.Com - Çakma örümcek Webmaster Forumu 2011 Seo Yarışması yolcusu kalmasın.