2011 Seo Yarışmacıları Atletico Madrid - Galatasaray maçı izleyin

Merhaba Zaytoz.com Çakma örümcek webmaster forumu 2011 seo yarışması yarışmacısı arkadaşlar.Şampiyonlar ligi heyecanını geride bırakırken, yarın gece uefa kupası heyecanı başlayacak. Uefa kupasında Galatasaray ve Fenerbahçe gibi temsilcilerimizin bulunması bu kupayı Zaytoz Örümcek webmasterları için elbette daha çekici kılıyor. 2011 seo yarışmasına katılan arkadaşlardan Galatasaray taraftarı olanlar muhakkak vardır. Bu nedenle bu arkadaşlarımız zaten canlı canlı A.Madrid - Galatasaray maçını izleyeceklerdir. Şimdi maç hakkında biraz detaylar verelim.

A.Madrid - Galatasaray: Uefa kupası 2. tur heyecanında temsilcimiz Galatasaray yarın akşam (18.02.2009) türkiye saati ile 22:05 de İspanyol boğası A.Madrid önüne çıkacak. Gece gündüz demeden A.Madriti etüt eden ve maç kasetlerini izleyen Galatasaray teknik direktörü Rijkard takımını son idmanına çıkardı ve ardından kampa soktu. Artık bundan sonrası sahada futbolcuların elinde ve Zaytoz çakma örümcek seo webmasterlarının ateşleyici tezahüratlarında. İlk maç ispanyada, A.Madridin sahası Vicente Calderon da oynanacağı için 2011 seo yarışmasına katılan çakma örümcek webmaster forumu seocularının maça ilgisi belki fazla olmayacak ama tv karşısından bile olumlu etki yapabileceklerine inanıyorum ben. O yüzden Galatasaray - Atletico madrid maçını izleyin, muhakkak izleyin ve olumlu düşünün.

Galatasaray A.madrid karşısında Muhtemel 11'i
Temsilcimiz Galatasarayın maça ise şu 11 ile çıkması bekleniyormuş.Kalede eski bir Madridli Leo Franko, savunmanın göbeğinde Emre güngör ve servet çetin, Solda hakan balta, sağda Lukas Neill,Orta saha ise Arda, Elano, Mustafa sarp, Mehmet topal ve Keita dan oluşuyor ileride ise Giovanni dos santos tek forvet görünüyor. Tabi bu muhtemel diziliş ne kadar sahaya yansır ne ben nede zaytoz.com - Çakma örümcek webmaster forumu 2011 seo yarışması yarışmacıları bilebiliriz.Unutmadan şunu da ekleyelim A.Madrid - Galatasaray maçı D-smart tan izlenecek. Sonuç olarak kendi adıma ve 2011 zaytoz seo yarışmacıları adına Aquero ve Forlana dikkat diyorum ve Temsilcimiz cimboma başarılar diliyorum