Çakma Seocu Örümcek ısırmalarında tedavi

Bir önceki yazımızda bu Çakma örümcek ısırmalarına maruz kalmamak için korunma yollarını sunmuştuk. Peki bu korunma yollarını uyguladık ancak yinede Çakma webmaster örümcek ısırmasına engel olamadık diyorsanız merak etmeyin yine vereceğimiz tedavi yöntemleriyle eski sağlığınıza kavuşabilirsiniz.

Şimdi öncelikle bu Çakma webmaster forumu örümcekleri insan beyninin mantıklı düşünebilme lobunu etkilediklerinden, ısırılan kişilerde ilk belirtiler mantıklı düşünememe olur. Mantıklı düşünemeyen bir insan saçmalamaya, webmaster forumunda saçma sapan şeyler yazmaya başlar. İşte sizde bu gibi belirtileri kendinizde görüyorsanız Zaytoz.com 2011 seo yarışması çakma örümcekleri tarafından ısırılmışsınız demektir. İlk yapmanız gereken bir yumurta sarısını akından ayırıp, 2 tatlı kaşığı şeker ve yarım çay kaşığı tuz ile karıştırdıktan sonra içmek ve ardından ayırdığınız yumurta akına ekmek banıp yemektir. Bu örümceğin zehirinin vücuttan atılması için en ideal yoldur.

Zehirin büyük bölümünü vücüttan attık ama bir miktar kana karışmış olabilir. Bu durumun en önemli belirtiside muhalefet olmaktır. Evet bu gibi kişiler sürekli muhalefet olurlar, doğalgaza zam gelmiş vay efendim neden zam gelmiş, ekmek ucuzlamış, zaten ucuzdu daha ne kadar ucuzlayacak, Kahvehanelerde sigara içmek yasaklanmış ben böyle yasanınn taaa.. Kahvehaneler sigara bölümü yapılacakmış madem yasaklıyorsunuz neden sigara bölümü yapıyorsunuz vs vs..gibi sürekli muhalefet bir kişilik. İşte sizde kendinizde böyle bir durum seziyorsanız ilk yapmanız gereken sizi ısıran o çakma örümcek zehirli webmasterın bir eşini daha bulup ikisini çiftleştirmek daha sonra doğacak olan yeni zehirli örümcek webmastera da kendinizi bir daha ısıttırmak olacak. Küçük çakma örümceğin ısırığı kanınızdaki tüm zehiri alıp sizi sağlığınıza geri kavuşturacaktır.

Zaytoz.com zehirli çakma örümcek ısırıklarının tedavi yollarını açıkladık. Öncelikle ısırıksız bir Seo 2011 yarışması ve daha sonra Çakma bir örümcek webmaster forumu dileklerimle.
NOT: Verilen bilgilerin hiçbir tıbbi yönü ve doğruluğu bulunmamaktadır,denemeyin.