Zaytoz.Com Çakma Örümcek Webmasterları Zehirli mi?

2011 Seo yarışması tüm hızıyla devam ederken Zaytoz çakma örümcek webmaster seocuları hakkında ortaya atılan iddialar kafaları allak pullak etti. Bu iddialar resmi nitelik taşımamakla birlikte bir köstebek webmaster seocu tarafından bize ulaştırılmıştır.

ZAYTOZ ÇAKMA ÖRÜMCEKLERİ ZEHİRLİ
Peki neydi bu yarışmacılar için kapalı kapılar ardında konuşulan fısıltılar. Evet bu iddialara göre Zaytoz.com Çakma örümcek webmaster forumu 2011 seo yarışması için mücadele eden seocu örümcek webmasterlar zehirliydi. Yanlış duymadınız, edindiğimiz bilgilere göre bu 2011 seo yarışmacılarının birçoğu zehirli örümcekler ve tehlikeli webmaster sınıfına giriyorlar. Ve bu örümcekler tam 5 gündür goofle sayfalarına ağlarını salmış ve hızla yayılmaktalar. Çin saldırılarından mağdur olan goofle şimdi zaytoz çakma örümcekleriyle uğraşıyor.

Eğer bu örümcekler ağlarını yaymakla kalmayım ısırmaya ve zehirlerini akıtmaya başlarsa işte o zaman sadece goofle değil, goofle da arama yapan tüm insanlık tehlikede. Önümüzdeki günler neler gösterecek bilmiyoruz ama, şuan hızla yayılmakta olan Çakma örümcek 2011 seocularından korunma yollarını da sizler için araştıracağız ve bir sonraki yazımızda tüm insanlığın faydasına sunacağız. zaytoz-com-cakma-orumcek-web-master.blogspot.com, bol Örümcekli, çok seolu ve az zehirli günler diler.